Als ondernemer heb je het vast al wel gemerkt: al dat thuiswerken van de afgelopen periode zorgt ervoor dat je auto vooral stil blijft staan. Je gaat niet meer naar een afspraak, je gaat online en doet je meeting daar. Je spreekt niet meer in een andere plaats af met collega's, je hebt online netwerkmeetings en ga zo maar door. Je hebt ook vast gemerkt dat dit net zo lekker werkt als altijd maar onderweg moeten zijn. Online meetings kosten minder tijd en die tijd kun je weer aan je werk besteden. Je auto staat dus vooral stil. En toch kost deze nog geld. Je moet deze verzekerd houden en ook de wegenbelasting, afschrijving en het onderhoud lopen gewoon door. Waarom kijk je dan niet eens naar zakelijk autodelen?

Zakelijk autodelen is dé oplossing!

Door gebruik te maken van zakelijk autodelen van Greenwheels heb je altijd een auto tot je beschikking. Het grote verschil tussen het bezitten van een eigen auto en het gebruikmaken van zakelijk autodelen is vooral dat je met zakelijk autodelen alleen voor de auto betaalt wanneer je deze gebruikt. Ook voor ZZP'ers en startende ondernemers is dit de perfecte oplossing. Je hoeft niet te investeren in een auto voor jezelf, je deelt de auto met anderen in je buurt. Dat is wel zo handig!

Als ZZP'er of startende ondernemer aan een auto komen valt niet mee

Een ZZP auto gaan rijden is nog niet zo snel geregeld als je wel zou denken. De kans is groot dat je, als ZZP'er of startende ondernemer, geen leaseauto kunt gaan rijden en de aanschaf van een eigen auto moet ook maar net kunnen. Wil je een auto gaan huren? Dan zit je er weer mee dat je een heel pakket papieren moet ondertekenen en de auto al heel ver van te voren moet reserveren. Met zakelijk autodelen is dit allemaal een stuk gemakkelijker.

Heb je een afspraak? Reserveer de auto in de app

Wanneer je een afspraak hebt, of je hebt om een andere reden een auto nodig, dan is het fijn om te weten dat er altijd een auto van Greenwheels bij jou in de buurt staat. In de app zie je precies waar deze auto staat. Je kunt de auto via de app reserveren. Daar hoef je echt geen stapel papieren voor te ondertekenen. Alles is bij de huur van de auto inbegrepen, zelfs de brandstof. Hoe dat werkt? Kijk maar eens online bij Greenwheels!