Het is 2021 en ik ben een computer aan het bouwen zodat ik kan gamen. Ik heb een mooie CPU, een mooie grafische kaart en wat RAM nodig. Ik heb wat opslagruimte nodig en wat randapparatuur. Ik heb ook een monitor en een toetsenbord nodig. Ik heb een CPU nodig die aan alle eisen van moderne gaming kan voldoen, en die de komende jaren van veeleisende games aankan. Ik heb een grafische kaart nodig die alle next-gen graphics aankan, zonder vertraging. Ik heb ook voldoende RAM nodig om alle gegevens van de CPU en grafische kaart te verwerken. Ik heb een mooie opslagschijf nodig, met veel ruimte, die ik kan bewaren

Het is 2021 en ik ben een computer aan het bouwen zodat ik kan gamen.

Mijn CPU moet aan alle eisen van gamen kunnen voldoen en de komende jaren van veeleisende games aankunnen. Ik heb een mooie grafische kaart nodig die alle next-gen graphics aankan zonder vertraging. Ik heb ook voldoende RAM nodig om alle gegevens van de CPU en grafische kaart te verwerken. Ik heb een mooie opslagschijf nodig, met veel ruimte, waarop ik bestanden kan bewaren en niet te weinig ruimte heb. Ik heb een monitor en een toetsenbord nodig die bij mijn computer passen en ik heb ook een muis en een toetsenbord nodig. Ik heb daar ook wat randapparatuur voor nodig. Ik heb ook een goede grafische kaart nodig, evenals een mooie CPU en wat RAM. Ik heb ook opslagruimte en een monitor nodig.

De snelheid van de pc

Iedereen weet dat als je gamed dat je alleen kan winnen met een snelle pc. Anders kun je niet snel genoeg reageren op het spel, en dan verlies je. Dat moeten we niet hebben, dus een snelle pc is dus zeker een aanrader.

De vormgeving van de pc

Het ontwerp van de pc is een van de belangrijkste dingen. Als mensen het niet kunnen zien, zullen ze waarschijnlijk iets anders kopen. Het is belangrijk om een ​​mooi ontwerp te hebben, maar als het te goed is, zullen mensen waarschijnlijk wel waarderen.

De verschillende spellen voor op de pc

Er zijn veel verschillende spellen die je kan spelen op de pc. Deze kun je zowel fysiek kopen als digitaal. Sommige van deze games kunnen ook op een console worden gespeeld, maar de pc-versie is de beste. Er zijn verschillende spellen die verschilde kaliber pc nodig hebben. Een zwaar spel moet dus een beter pc hebben dan een simpel spel. Hier moet je dus rekening mee houden met het kopen van je game pc.