Vraag hier het gratis whitepaper boordevol praktische tips aan!

Daniëlle

Als trainer, spreker en auteur van ‘Human2Human: de nieuwe klantrelatie‘ en ‘Verleid de Klant‘ help ik met een praktische, eigentijdse en inspirerende aanpak bedrijven zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. Daarnaast ben ik bedenker van het Human2Human-klantbelevingsmodel ©. Met mijn dienstverlening en boeken prikkel ik ondernemers en professionals om zich onderscheidend te profileren en op doeltreffende wijze klanten te vinden, hebben en houden.

 

Na een studie Bedrijfseconomie heb ik diverse commerciële functies in binnen- en buitendienst vervuld. Sinds circa 15 jaar werk ik als trainer van commerciële vaardigheden en heb ik mij in het vak onder meer ontwikkeld door het volgen van een trainersopleiding, coachopleiding en tal van cursussen. Daarnaast geef ik al jaren presentaties over onweerstaanbaar zakendoen en mijn boeken. In 2007 startte ik mijn eigen onderneming, zodat ik de vrijheid en creativiteit heb om klanten online en offline te helpen met hun commerciële slagkracht. Mijn manier van trainen en presenteren? Nuchter, met humor en vooral heel erg praktisch. Ook de mix van livebijeenkomsten en een onlineleeromgeving met extra oefeningen, webinars en meer spreekt klanten altijd aan.

 

Ik ben er dol op om lekker actief te zijn, dus ook in mijn werk. Om eens wat te noemen:

  • Wekelijks schrijf ik praktische artikelen en tips over verkoop, acquisitie en klantgerichtheid op deze website en social media. Artikelen van mijn hand zijn ook geregeld te vinden in vakbladen en op diverse (vak)websites. Tip! Bekijk ook wat de media over mij laten zien en horen.
  • Sinds 2010 ben ik bestuurslid van De Maatschappij, een landelijke vereniging die ondernemers, overheid en onderwijs met elkaar verbindt. Mijn bestuurstaken richten zich op PR in de regio West-Brabant.
  • Als jurylid was ik betrokken bij de verkiezing ‘Managementboek van het Jaar 2017’, voor diezelfde prijs in 2018 was ik juryvoorzitter.
  • Voor managementboek.nl recenseer ik sinds 2008 boeken over commercie, marketing en management. Je vindt ze hier.

 

En er is meer!

Natuurlijk is er meer dan alleen werken. Veel meer. Ik zou mijn werk niet goed kunnen doen als ik privé onvoldoende tijd heb om afstand te nemen van zaken. De rode draad in alles wat ik doe is terug te vinden in de natuur. Denk aan urenlange wandelingen door bos of langs het strand. En ook mijn grote liefde als amateurfotograaf voor het maken van foto’s van dieren, landschappen of juist de details van al het natuurschoon. Verder lees ik graag, rommel ik lekker aan in huis en tuin en kan volop genieten van samenzijn met vrienden en vriendinnen. Oh ja, mijn levensinstelling is ecocentrisch. Oftewel met groot respect voor – daar is ie weer – de natuur en dierenwelzijn. Zo eet ik al een jaar of twintig vegetarisch en grotendeels veganistisch, leef ik zo veel mogelijk energieneutraal en koop ik producten die in lijn liggen met mijn idealen.

 

Last but not least, ook een soort van werk maar dan anders: ik doe al zo lang ik me kan herinneren vrijwilligerswerk. Van simpelweg handen-uit-de-mouwen tot bestuursfuncties. Voor mij niet meer dan normaal op die manier een bijdrage te leveren aan goede doelen. Sterker nog: sinds het najaar van 2016 heb ik samen met twee vriendinnen Stichting DierenDonatie.nl, een schitterend crowdfundingplatform voor projecten van dierenopvangcentra.

Referenties

De trainingen laten daadwerkelijk verandering zien binnen onze teams, verkoopgesprekken zijn gestructureerd en concreet.

Peter van Aken,
Sales Manager Energetica Natura

Ze weet tijdens presentaties snel de aandacht van mensen te pakken, maakt makkelijk contact en inspireert!

Ruud van Hecke,
Rayondirecteur Rabobank Regio Schiphol

Lees hier wat andere klanten zeggen ....